Banksparen-hypotheken

De BankSpaar Plus Hypotheek is een combinatie van een aflossingsvrije lening en een geblokkeerde spaarrekening. Uw maandelijkse lasten bestaan uit rente over de lening en de inleg op de spaarrekening. U lost tijdens de looptijd niet af.

Voordelen van de BankSpaar Plus Hypotheek

  • U heeft zekerheid dat u uw spaardoel op de einddatum bereikt
  • Transparantie: U weet precies waarvoor u betaalt. Voor de spaarrekening brengen we geen kosten in rekening
  • Een unieke loyaliteitsbonus: hoe langer u klant blijft, hoe hoger uw bonus
  • Lagere maandlasten doordat Nationale-Nederlanden met u meespaart
  • Fiscaal aantrekkelijk sparen in box 1 voor de aflossing van uw BankSpaar Plus Hypotheek.
Maandlasten

De maandlasten van uw hypotheek bestaan uit de inleg op uw spaarrekening en de verschuldigde rente voor de hypotheek. Over het saldo op uw spaarrekening ontvangt u een rentepercentage. Deze is gelijk aan het rentepercentage dat u verschuldigd bent over de BankSpaar Plus Hypotheek.

Zekerheid Met de BankSpaar Plus Hypotheek heeft u de zekerheid dat u uw spaardoel op de einddatum ook écht bereikt. Bij aanpassing van de hypotheekrente in een volgende rentevaste periode, passen we ook de spaarrente aan zodat deze weer gelijk is aan de hypotheekrente. Bij een hogere rente gaat uw maandelijkse inleg op de spaarrekening naar beneden. Bij een lagere rente naar boven. De bijstelling is zodanig dat u met de nieuwe rente en aangepaste spaarinleg uw spaardoel bereikt.

Meer informatie
Een goed advies over De BankSpaar Plus Hypotheek? Klik hier voor contact met één van onze verzekeringsadviseurs.

Webdesign door Let's build IT